طراحی و ساخت انواع سیل و مکانیکال سیل
سیل ها و مکانیکال سیل ها یکی از ایمن ترین قطعات صنعتی می باشند که جهت جلوگیری از نشت انواع گازها ، مایعات و حتی جامدات به بیرون از محفظه به کار می روند. سیل ها مجموعه مکمل یاتاقان ها هستند که در محفظه یاتاقان با عنوان جداکننده روغن (Oil Deflector) و در مجموعه توربین و کمپرسور تحت عنوان نشت بند گاز (Gas Seal) مورد استفاده قرار می گیرند. مکانیکال سیل ها در پمپ های دوار کاربرد دارند ، که وظیفه ی کنترل نشتی در این پمپ ها را بر عهده آنها می باشد.
طراحی و ساخت انواع سیل در شرکت سپندار صنعت پایا گستر ، با بالاترین کیفیت و دقت و همچنین مطابق با نیاز مشتری، از آلیاژهای مختلف (فولاد ، آلومینیوم و برنز ) انجام می گیرد.
طراحی ، ساخت و بازسازی انواع یاتاقان های صنعتی
با توجه به حساسیت بالای یاتاقان ها از نظر عملکرد ، در این شرکت تمامی فرایندهای ساخت و بازسازی ، اعم از ساخت لاینر، ایجاد پوشش، بابیت ریزی (بر اساس استاندارد ISO 4356 در زمینه ی بابیت ریزی یاتاقان و ASTM B23 در خصوص انتخاب بابیت مورد نیاز) ماشین کاری و … بر اساس استاندارد های روز دنیا انجام می گیرد.
ما مفتخر هستیم اعلام کنیم که یکی از بهترین شرکت ها در این زمینه می باشیم و تمامی یاتاقان های تولید شده ی خود را ، به همراه مدارک فنی در اختیار مشتریان عزیز قرار می دهیم.
ریخته گری تری متال به روش سانتریفیوژ
یاتاقان های تری متال عموماً دارای سه لایه ی اصلی (فولاد ، برنز سرب دار، لایه ی نازکی از بابیت) می باشند. روش ریخته گری این نوع یاتاقان ها نیز به صورت سانتریفیوژ است.
در این شرکت پس از آماده سازی سطح اتصال ، یاتاقان بر روی دستگاه نصب می شود و با القای حرارت به پوسته ی یاتاقان ، دمای آن را به حد مورد نیاز (1200-950 درجه سانتی گراد با توجه به ضخامت پوسته) می رسانند و سپس از طریق خنک سازی به وسیله ی پاشش آب و چرخش با دور بسیار بالا ، عمل انجماد صورت می گیرد.
شایان ذکر است که عمده قطعات تری متال ریخته گری شده در شرکت سپندار صنعت پایا گستر ، تست های (UT – PT) را در همان مرحله ی اول با موفقیت گذرانده اند و این نشان از تخصص و تبحر این شرکت در این زمینه می باشد.
ریخته گری بابیت به روش سانتریفیوژ
فرایند ریخته گری بابیت چه در زمینه بازسازی و چه در زمینه تولید یاتاقان ها ، یکی از اصلی ترین فعالیت ها می باشد.
در شرکت سپندار صنعت پایا گستر ، انتخاب نوع و گرید بابیت توسط مشتری و با توجه به نیاز ایشان انجام می گیرد. مراحل ریخته گری به این نحوه بوده که ابتدا سطح را با ماشینکاری و انجام فلاکس های پوششی و قلع کاری آماده می کنند . انجام صحیح این مرحله تضمین کننده ی بابیت ریزی بی عیب و نقص و چسبندگی کامل می باشد. در مرحله ی بعد یاتاقان بر روی دستگاه نصب می شود و در حین چرخیدن همزمان به وسیله ی مشعل گرم می شود . پس از رسیدن دمای بدنه به میزان مورد نیاز ، دور چرخش دستگاه سانتریفیوژ افزایش یافته و بابیت به درون قطعه تزریق می شود . پاشش آب و چرخش دستگاه ، شرایط انجماد جهت دار را موجب می گردد.
شرکت سپندار صنعت پایا گستر مفتخر است که اعلام کند عمده ی یاتاقان هایی که در این شرکت بابیت ریزی شده اند ، در همان مرحله اول بعد از بررسی به وسیله تست های غیر مخرب (UT – PT) داری چسبیدگی کامل و بدون هیچ مک و ترکی بوده اند ، که این نشان از تجربه و تخصص این شرکت در این زمینه می باشد.
آبکاری انواع یاتاقان
در تولید یاتاقان دو پارامتر نقش بسیار مهمی را در تعیین طول عمر کاری آن ها ایفا می کند :
– جنس یاتاقان ها
– ویژگی سطح یاتاقان ها
علاوه بر تنش های مکانیکی وارد بر یاتاقان و تاثیرات ناشی از آن، رفتار سطحی یاتاقان نیز نقش به سزایی در طول عمر آن دارد.
با توجه به هزینه های بالا در تولید یاتاقان ها ، همواره تلاش بر این بود که با بکارگیری روش های متالوژیکی نسبت به افزایش طول عمر آنها اقدام شود و یکی از موثرترین روش ها ، آبکاری این قطعات می باشد که بسته به نوع خواص مورد نظر می توان از پوشش های مختلف استفاده کرد.
شرکت سپندار صنعت پایا گستر با بکارگیری خطی کامل ، توان آبکاری انواع یاتاقان را دارا می باشد. از ویژگی های عمده این شرکت در این زمینه ، می توان به آبکاری نیکل ، آلیاژ بابیت و قلع مات اشاره نمود. چسبیدگی و یکنواختی پوشش کاملا مطابق با استاندارد های جهانی بوده و مشابه نمونه های اتریشی و آلمانی می باشد.
ساخت و بازسازی انواع شاتون
شاتون ها مانند یک میله اتصال دهنده ، پیستون را به میل لنگ متصل می کنند و به همراه میل لنگ ، حرکت متناوب را به حرکت چرخشی تبدیل می کنند. شاتون ها در موتورها ، کمپرسورها ، دیزل ها و … نقش بسیار تعیین کننده ای را برعهده دارند و عملکرد صحیح آن ها تاثیر مستقیم روی سیستم رفت و برگشتی و دورانی خواهد گذاشت. در موتورهای احتراق داخلی نسل جدید ، شاتون ها معمولا از جنس فولاد ساخته می شوند ، اما می توان از آلیاژهای آلومینیوم (برای سبک بودن و توانایی جذب ضربه های زیاد در حین کار، سبکی و دوام زیاد ) و یا تیتانیوم (برای ترکیبی از سبکی با قدرت بالا و البته با هزینه بالاتر- برای بالا بردن کارایی ) و چدن داکتیل نیز استفاده کرد.
شرکت سپندار صنعت پایا گستر ، در زمینه ی طراحی ، ساخت و بازسازی انواع شاتون ، با کیفیت و دقت بالا و مطابق با نیاز مشتریان عزیز نیز فعالیت می کند.